Idrætspsykolog


Udover mit kliniske arbejde som psykolog med overenskomst med Den offentlige Sygesikring, har jeg en lang karrierer som idrætspsykolog.

Det er min erfaring at mentaltræningsteknikkerne fra sportens verden med fordel kan anvendes af alle, der ønsker at lære om positivt fokus, målsætning, motivation og kampånd i hverdagen.


Speciale: Mit speciale fra Københavns Universitet: “Psykologiske aspekter i elitegolf. En fænomenologisk ananlyse.”, er skrevet på baggrund af emperi indsamlet over 6 år i mit arbejde med professionelle golfspillere på Future Team Audi. Et sponsorteam, hvor 12 talentfulde spillere modtog teknisk træning af golftræner Leif Nyholm samt mentaltræning og coaching af mig.


Golf: Jeg har undervist og mental trænet golfspillere i Nyholm Golfakademi og i følgende golfklubber: Smørum, Breinholt Gård, Holstebro, Mølleåen, Hillerød, Skjoldnæsholm, Blokhus, Dragør, og rejst med golfspillere til turneringer i Troja, Oliva Nova, La Manga ect.


Club La Santa: I 4 år var jeg bosat og arbejdede fuldtid på Club La Santa som Psicologa Desporte/idrætspsykolog, hvor jeg holdt ugentlige foredrag “Hvad gør de bedste bedre?” om selvtillid og sund livsstil. Jeg coachede sportsfolk fra hele verden, både ambitiøse motionister og eliteatleter, og afholdt Forkæl-dig-selv eventuger kun for kvinder, og Mindfulness-uger.


Mental træning: I Danmark har jeg været tilknyttet som mental træner og underviser for både udøvere og trænere indenfor tennis, (Hørsholm Rungsted Tennisklub), svømning, atletik, løb, fodbold (1.+2.division og Superliganiveau) Triathlon lang og kortdistance (landsholdsniveau), duathlon, og mentaltrænet Danmarks deltager til EM og VM i DECA-tri (10.dobbelt Ironman)


Widex Marathon Team: Som mentaltræner på Widex Marathon Team har jeg i 3 store projekter lavet løbeprogrammer til og coachet deltagere fra 17 nationer frem mod at løbe Berlin Marathon, Great Wall China marathon og New York Marathon. Alle 193 deltagere gennemførte, og kom flot i mål.


Erhvervsliv: Dansk erhvervsliv har længe brugt tips og teknikker fra elitesportsverdenen for at optimerer arbejdsglæden og indsatsen. Jeg holder foredrag om “Personlig succes i jobbet”, “Peak performance til hverdag”, “At sætte mål og nå dem”, “Hvad kan gør eliteatleter særlige, og hvad kan vi lærer af dem?” bl.a. hos: BWSC (Burmeister&Wain Scandinavian Contractor A/S, Nestle, Widex, NIKE, Nike convention, Ferrosan, TCD, Danske Telecom/Skyline, Connector, Avmor Scandinavian asp, Max Bank, Advokatsamfundet/Advokatfuldmægtig Uddannelsen.


Egne sportslige interesser:


Har gennemført:

Lanzarote Ironman (no 39, female open)

Lanzarote Powerman Duathlon (no 6, female open)

International Vulcano Triathlon (no 10, female open)


Løbet marathon over hele verden:

1x China Great Wall marathon, Kina

1x Kilimanjaro Marathon, Tanzania, Afrika

2x New York marathon, USA

2x Berlin marathon, Tyskland

4x Københavns marathon, DK

1x Paris marathon

1x Chicago marathon


Spiller tennis, golf, svømmer, og har De 10 Spir i MTB (mountainbike).